Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι,

Είναι αλήθεια ότι περάσαμε μια μακρά περίοδο προσπαθώντας να συμβιβαστούμε με τη νέα πραγματικότητα που επέβαλε η πανδημία του COVID-19. Κι ενώ ακόμη διανύουμε ένα δύσκολο διάστημα, είμαστε Αισιόδοξοι και Σίγουροι ότι ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην προτέρα κατάσταση και στην κανονικότητα.

Με Αφετηρία την Ελπίδα μας και τη Βεβαιότητα ότι θα βρεθούμε και πάλι μαζί, η Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας – ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. μαζί με την ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική και Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο, σας προσκαλεί με χαρά για άλλη μια χρονιά στο Συνέδριό της, το «21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας», που θα γίνει στoν Άγιο Νικόλαο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, 16-19 Σεπτεμβρίου 2021, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τον χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου. Η European League Against Pain (EuLAP) έχει θέσει και αυτή τη χρονιά το Συνέδριό μας υπό την Αιγίδα της.

Το Συνέδριο θα γίνει με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming), σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, αν και αισιοδοξούμε ότι όλοι μαζί θα συναντηθούμε όπως παλιά σε ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό συνέδριο, αλλά συγχρόνως και στις καθιερωμένες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή, να συσφίξουμε εκ νέου τις σχέσεις μας με αφορμή το Συνέδριό μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Οι Πρόεδροι

Ιωάννα Σιαφάκα
Ομότιμη Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Θεραπείας Πόνου
Ιατρική Σχολή Αθηνών, Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μαρία Κοκολάκη
Αναισθησιολόγος
Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου
Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ