20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας – 25-28 Ιουνίου 2020 – Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, η καθημερινή ζωή ενός μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού επηρεάζεται τώρα από την πανδημία του COVID-19. Τα σχολεία και οι επιχειρήσεις κλείνουν προσωρινά, η παγκόσμια υποδομή μεταφορών έχει διακοπεί και βεβαίως, ως ιατροί, οι γνώσεις και η τεχνογνωσία μας είναι σε μεγάλη ζήτηση στους πρωτεύοντες χώρους εργασίας μας. Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α., ως επιστημονική εταιρεία επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, είναι επιτακτική ανάγκη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει τις προσπάθειες των μελών μας για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας, να βελτιώσει την υγεία σε Πανελλήνιο επίπεδο και να μειώσει τον πόνο και την ταλαιπωρία όπου είναι δυνατόν.

Για τους λόγους αυτούς, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να αναβάλει το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Επιλέξαμε τις νέες ημερομηνίες 25-28 Ιουνίου 2020 και φροντίζουμε να διατηρήσουμε το πρόγραμμα όσο το δυνατόν αμετάβλητο.

Ελπίζουμε ότι όλοι θα μπορέσετε να είστε μαζί μας στον γαλήνιο Άγιο Νικόλαο τον Ιούνιο, όταν αυτή η τρομακτική πανδημία θα έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Στη διάρκεια της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης που απασχολεί όλους μας ευχόμαστε να είστε και να παραμείνετε όλοι σας καλά, κι ελπίζουμε σύντομα να αφήσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες πίσω μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. και των Προέδρων της Οργανωτικής Επιτροπής

Αθηνά Βαδαλούκα

Αν. Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Θεραπείας Πόνου,

Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Πρόεδρος ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.

Ιωάννα Σιαφάκα

Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Θεραπείας Πόνου,

Ιατρική Σχολή EΚΠΑ

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Μαρία Κοκολάκη

Αναισθησιολόγος

Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος & Ιατρείου Πόνου

Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ»

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής