Θερμά συγχαρητήρια για το έργο σας

Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Έλλη Χαραμή και σας στέλνω αυτό το e-mail σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανθρώπινη, υψηλού επιστημονικά επιπέδου και άμεση βοήθεια που παρείχατε μόλις προχθές (Δευτέρα 11/3) σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Συγκεκριμένα, μετά από αναζήτηση και παρακλήσεις ημερών σε άλλα κέντρα πόνου/ ανακουφιστικής φροντίδας για μια επίσκεψη στη θεία μου, που πάσχει από καρκίνο και υποφέρει τρομερά από πόνους, έμαθα για την ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. από το κέντρο πόνου του Αρεταίειου Νοσοκομείου και αμέσως σάς έστειλα το αίτημα μου.
Με χαρά και έκπληξη διαπίστωσα πως η παράκλησή μου βρήκε ανταπόκριση όταν με ευγένεια μου απαντήσατε ότι κάνατε προσπάθειες να προγραμματιστεί μία επίσκεψη από γιατρό αυθημερόν!
Δεν έχουμε λόγια, η οικογένειά μου κι εγώ, να ευχαριστήσουμε τόσο εσάς, όσο και τον αναισθησιολόγο κύριο Ιωαννίδη που μας επισκέφθηκε (ώρα βραδινή, σε μια περιοχή πολύ πυκνοκατοικημένη, με δύσκολη γενικά πρόσβαση), μελέτησε -χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο- τις εξετάσεις της ασθενούς, τής άνοιξε φάκελο, την είδε και της έδωσε κουράγιο, καθώς φυσικά και μια αγωγή για να την ανακουφίσει από τον πόνο.
Και όλα αυτά έγιναν ανιδιοτελώς, με γνήσιο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και σοβαρή επιστημονική γνώση!
Θερμά συγχαρητήρια για το έργο σας,!
Είναι πολύ σπουδαίο, όχι μόνο να ανακουφίζεις κάποιον από τον πόνο, αλλά και να του δείχνεις πραγματικό, ανθρώπινο ενδιαφέρον! Η θεία μου (74 ετών) χάρηκε ιδιαίτερα με την επίσκεψη και τα λόγια του κ. Ιωαννίδη και πήρε κουράγιο…
Έχουμε ξεκινήσει την αγωγή και θα παραμείνουμε σε επικοινωνία, όπως μας συνέστησε και ο ίδιος.
Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Με εκτίμηση,
Έλλη Χαραμή