Ευχαριστήρια επιστολή – Ιωάννα Ηλιάδη – Πρόεδρος ΔΣ Ασύλου Ανιάτων

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2023

Α.Π.: 1506

Αγαπητή Κυρία Πρόεδρε,
Αγαπητά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Επιθυμούμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την πραγματικά υπέροχη συναυλία που προσφέρατε στους ωφελούμενους του Ιδρύματός μας. Η ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών της Pfizer Hellas Band, εξέπεμπε χαρά, αγάπη και θετική ενέργεια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε όλους μας και να γεμίσει ο χώρος με χαρά και ευλογία!

Η αγάπη σας αβίαστη και η διάθεση προσφοράς σας προς τον συνάνθρωπο μοναδική, με μία στάση ζωής, που δίνει σάρκα και οστά σε σπάνιες αξίες όπως είναι η αλληλεγγύη, η φιλανθρωπία, η ισότητα και ο αλληλοσεβασμός.
Γοητευτήκαμε ΟΛΟΙ!!! Γοητευτήκαμε από το αστείρευτο κέφι σας, την γνησιότητα των χαμόγελών σας, την γενναιοδωρία σας, κυρίως όμως γοητευτήκαμε από την μεγάλη σας καρδιά.

Αθόρυβα, με σεβασμό και με πραγματική έγνοια, έχετε «χωρέσει» στην ψυχή σας και στον νου σας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας με αναπηρία.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους σας, αλλά και τον καθέναν ξεχωριστά, την Πρόεδρο της ΠΑΡΗ.ΣΥΑ κυρία Ιωάννα Σιαφάκα, την απερχόμενη Πρόεδρο κυρία Αθηνά Βαδαλούκα, την Αντιπρόεδρο κυρία Φανή Κρεμαστινού, την πρώην Γενική Γραμματέα κυρία Εύη Αλεξοπούλου Βραχνού, την Γενική Γραμματέα κυρία Νικολίτσα Μπερναλή, την Ταμία κυρία Μαρία Κοκολάκη και όλα τα μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου καθώς και την πρέσβειρα της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α, ηθοποιό κυρία Ελένη Καρακάση για τις μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης που μας χαρίσατε.

Η Pfizer Hellas Band με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της, κ.κ. Νικόλαο Χατζηνικολάου, Κώστα Σαλβερίδη, Κατερίνα Παπαευαγγέλου, Στράτο Χρηστέα, Ιωάννα Γάκα, Μαρία Ζάρπα, Αντιγόνη Κυρίτση και Ηρακλή Βαβάτσικα, κατέθεσαν ταλέντο και ψυχή για την ψυχαγωγία των συνανθρώπων μας με χρόνια νοσήματα.

Τα δώρα που με τόση αγάπη και διάθεση προσφοράς δωρίσατε στους ωφελούμενους μας, τα πεντανόστιμα εδέσματα που με τόση φροντίδα τους προσφέρατε, συνέθεσαν μία αληθινά μοναδική γιορτή, αγάπης και αλληλεγγύης..

Η επιστημονική σας συνεισφορά προς την κοινωνία των πολιτών είναι πολύτιμη και η συνεργασία μας μαζί σας, στήριγμα ζωής…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας συγχαίρουμε για ακόμη μία φορά!

Ιωάννα Ηλιάδη

Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ 39 – 112 56 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 864 6172– FAX: 210 864 7696 info@asylonaniaton.gr | www.asylonaniaton.gr