Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. στην 12η HEALTH EXPO ATHENS

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. συμμετείχε στην 12η πανελλαδική, συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση του χώρου της Υγείας Ηealth Expo Athens στις 23 Μαίου, στο κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.
Μία μεγάλη έκθεση, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν πλήθος δράσεων:
  • – Επιμόρφωση φαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας.
  • – Εκθεσιακή Προβολή και Εμπορικές Συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών.
  • – B2B Συμφωνίες και  Διεθνείς Συμμετοχές.
  • Η Αντιπρόεδρος Καθ. Ιωάννα Σιαφάκα ήταν ομιλήτρια από την πλευρά της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α., με θέμα: “Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του νέου, πρωτότυπου, συνδυασμού σκευάσματος παρακεταμόλης 500mg και ιβουπροφαίνης 150mg”. Εκτός από τις συναντήσεις με τους διοργανωτές η κα. Σιαφάκα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δραστήρια πρόσωπα της προσφοράς και του εθελοντισμού, όπως η κα. Άννα Δουλάμη πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και συντονίστρια υπηρεσίας ACCREF του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η συνάντηση ήταν συγκινητική καθώς η κα. Δουλάμη ευχαρίστησε θερμά την Αντιπρόεδρο για τις υπηρεσίες που είχε προσφέρει σε συγγενικό της πρόσωπο η υπηρεσία Κατ’Οίκον Νοσηλείας της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. Ευχής έργον τέτοιες συναντήσεις να οδηγούν σε ένωση των δυνάμεών μας προς όφελος των ασθενών μας.
  • Το site της έκθεσης εδώ