Νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. – Ιατρείο Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας στο Skype

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. προσαρμόζει τις δωρεάν υπηρεσίες της στις συνθήκες της πανδημίας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην τεράστια προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας. Στηρίζει με στοχευμένες δράσεις τους ασθενείς των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας καθώς κατά τη διάρκεια του lockdown, ασθενείς και φροντιστές μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με τους εξής τρόπους:
1) Απ’ευθείας μέσω Skype από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη με την Αν. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ Αθηνά Βαδαλούκα, με την Ομ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ Ιωάννα Σιαφάκα και με την π. Δ/ντρια Αναισθ/γο Εύη Αλεξοπούλου – Βραχνού, Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γενική Γραμματέα της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. αντίστοιχα. Στην ομάδα συμμετέχει το μέλος της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. και Υπεύθυνη του Ιατρείου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Νάνσυ Τσαρουχά, .Αν. Καθηγήτρια. ΕΚΠΑ
Το πρόγραμμα λειτουργίας του διαδικτυακού Ιατρείου:
Δευτέρα: κα. Σιαφάκα, λογαριασμός skype με τo όνομα
ιωαννα σιαφακα, ώρες: 18.00 – 20.00
Τρίτη: κα. Βαδαλούκα, στον λογαριασμό skype με το όνομα
athina.vadalouka , ώρες: 18.00 – 20.00
Τετάρτη: κα. Αλεξοπούλου – Βραχνού, στον λογαριασμό skype με το όνομα Evi Alexopoulou, ώρες: 18.00 – 20.00
Πέμπτη: κα. Τσαρουχά, στον λογαριασμό skype με το όνομα Νancy Tsaroucha, ώρες: 10.00 – 12.00
2) Τηλεφωνική συμβουλευτική: H Διευθύντρια Αναισθησιολόγος /υπεύθυνη του Ιατρείου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Σισμανόγλειου, Ταμίας της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. κυρία Μαρία Κοκολάκη κάνει δωρεάν συμβουλευτική για τους ασθενείς του Δημοτικού Ιατρείου του Δήμου Βριλησσίων. Οι ασθενείς μπορούν να αφήνουν το μήνυμά τους απευθείας στην κα. Κοκολάκη (τηλ. 6944902907) κι εκείνη θα επικοινωνεί μαζί τους για να τους συμβουλεύσει.
3) Μέσω γραμματείας. Η γραμματεία μας παραμένει στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Γράψτε μας στο info@grpalliative.gr με το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνούμε μαζί σας.
Επίσης, οι ασθενείς του Ιατρείου Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μπορούν επίσης να επικοινωνούν με την γραμματεία της Α’Αναισ/κής Κλινικής: κα. Κορωναίου, e-mail: anestklin@aretaieio.uoa.gr , τηλ. 2107286323
Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση.