Πανδημία: Νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α, αγαπητοί ασθενείς μας,
Σε αυτή την λαίλαπα των γεγονότων που απειλούν την ζωή μας,  η Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής  Φροντίδας συμπαρίσταται στην τεράστια προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας και συνεχίζει να στηρίζει με στοχευμένες δράσεις τους ασθενείς των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.
Σε αυτή τη φάση σας ενημερώνουμε ότι ασθενείς και φροντιστές μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους εξής δύο τρόπους:
1) Απ’ευθείας μέσω Skype κάθε μέρα 5-7 μμ από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, με τις Καθηγήτριες κυρίες Αθηνά Βαδαλούκα και Ιωάννα Σιαφάκα κατι την κυρία Εύη Αλεξοπούλου – Βραχνού, Πρόεδρο,  Αντιπρόεδρο και Γενική Γραμματέα της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. αντίστοιχα.
Με την κα. Βαδαλούκα μπορείτε να επικοινωνείτε στον λογαριασμό skype με το όνομα Athina Vadalouka κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 5-7 μμ.
Με την κα. Σιαφάκα μπορείτε να επικοινωνείτε στον λογαριασμό skype με τo e-mail isiafaka@hotmail.com κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 5-7 μμ.
Με την κα. Αλεξοπούλου – Βραχνού μπορείτε να επικοινωνείτε στον λογαριασμό skype Evi Alexopoulou κάθε Παρασκευή, 5 -7 μμ.
2) H Διευθύντρια Αναισθησιολόγος /υπεύθυνη του Ιαγρείου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Σισμανόγλειου, Ταμίας της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. κυρία Μαρία Κοκολάκη κάνει δωρεάν συμβουλευτική για τους ασθενείς του Δημοτικού Ιατρείου του Δήμου Βριλησσίων. Οι ασθενείς μπορούν να αφήνουν το μήνυμά τους απευθείας στην κα. Κοκολάκη (τηλ. 6944902907) κι εκείνη επικοινωνεί μαζί τους για να τους συμβουλεύσει.
3) Η γραμματεία μας παραμένει στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.  Γράψτε μας στο info@grpalliative.gr με το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνούμε μαζί σας.
Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση.
Το ΔΣ της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α

Τα ΜΜΕ για τις υπηρεσίες της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/213859/koronoios-paroxi-parigorikis-frontidas-se-astheneis-me-xronio-pono-meso-skype
https://politik.gr/i-siafaka-sto-ape-be-i-parigoriki-frontida-den-prepi-na-lipsi-stous-asthenis-me-chronio-pono/
https://www.cretalive.gr/ygeia/isiafaka-i-parigoriki-frontida-den-prepei-na-leipsei-stoys-astheneis-me-hronio-pono
https://www.iefimerida.gr/ygeia/koronoios-parigoriki-frontida-astheneis-hronio-pono
https://www.newsbeast.gr/health/coronavirus/arthro/6166729
https://www.real.gr/ygeia/arthro/antiproedros_parisya_h_parigoriki_frontida_den_prepei_na_leipsei_stous_astheneis_me_xronio_pono-625084/
https://iatro.gr/17834-2
https://epiloges.tv/koronoios-pos-frontizoyme-toys-astheneis-me-chronioys-ponoys/
https://theworldnews.net/gr-news/koronoios-paregorike-phrontida-se-astheneis-me-khronio-pono-meso-skype-dorean
https://lamiakos-typos.gr/ygeia-eidiseis/i-siafaka-sto-ape-mpe-i-parigoriki-frontida-den-prepei-na-leipsei-stoys-astheneis-me
https://www.ekriti.gr/ygeia/i-parigoriki-frontida-den-prepei-na-leipsei-stoys-astheneis-me-hronio-pono
https://www.eleftheria.gr/υγεία/item/256323-η-παρηγορική-φροντίδα-δεν-πρέπει-να-λείψει-στους-ασθενείς-με-χρόνιο-πόνο.html
https://messiniaradio.gr/blog/2020/04/03/parigoriki-frontida-se-astheneis-me-chronio-pono/
https://thedailyhealth.gr/oi-astheneis-me-hronio-pono-den-menoyn-aboithitoi-para-tin-pandimia-toy-koronoioy
http://thedailyhealth.gr/enas-polytimos-odigos-gia-tin-parigoriki-frontida-ston-kairo-tis-pandimias
https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/55283/systaseis-gia-tin-paroxi-parigorikis-frontidas-stin-pandimia.html
https://www.athensvoice.gr/life/health/640369_koronoios-systaseis-gia-tin-parohi-parigorikis-frontidas
https://www.mainlynews.gr/ygeia/koronoios-systaseis-gia-tin-parohi-parigorikis-frontidas
https://www.eumedline.eu/post/SYSTASEIS-GIA-THN-PAROXH-PARHGORIKHS-FRONTIDAS-STHN-PANDHMIA